Új hozzászólás Aktív témák

  • giornalista

    senior tag

    válasz Pro!Petya #19434 üzenetére

    ha most adnák ki, akkor is lennének benne bugok. mikor adtak ki utoljára olyan játékot, amiben egyetlen bug sem volt, amikor megjelent?

    nem néhány hónapon múlik ez, mert ahogy látod, már mióta kint van, hány millió órát játszottak vele emberek, és még mindig "nincs kész", ahogy állítod. a két-három éves fejlesztési ciklusokból lenne vagy 10, mire elkészül egy játék.

    vettem már jó és rossz játékokat is, olyat, aminek örültem sokáig és olyat is, amit megbántam hamar. szerintem ez bőven az előbbi kategória. vannak hiányosságai és van igazság abban, amit mondasz. abszolút. a server browser tényleg szégyen a jelenlegi állapotában, és pénzt s kérnek érte. a fizetős battlepack is aggasztó, meg az igénytelen, ócska, logikátlan menürendszer.

    nem akarlak meggyőzni arról, hogy elégedett vagy a játékkal :) ha nem vagy, hát nem vagy. valószínűleg sokkal több különböző játékkal játszol, mint én, talán ezért is vagyok elnézőbb ezzel.

    a magam részéről lezárom ezt a vitát, mert nem akarom, hogy elmérgesedjen, ahogy dave is írja. jogod van a saját véleményedhez, természetesen, talán így is túl nagy teret kapott ez a vita.

Új hozzászólás Aktív témák