Új hozzászólás Aktív témák

  • giornalista

    senior tag

    válasz polgi803 #19417 üzenetére

    vicces, ahogy sértődötten pont azt csinálod, amit mástól kértem, hogy hozzon konkrét példákat, hogy milyen bugok keserítik meg az életeteket a játékban :) végre valaki.

    a grafikás részhez nem tudok hozzászólni, ha ez tényleg így van, ahogy írod, az legalább érdekes. a lépcsőn leesés nem tök mindegy, miután meghaltál? csomószor elrepülnek holttestek, de ez kit érdekel? szerintem többen akadnának ki, ha "javítanák" ezt, mint ahányan örülnének neki :) a beszorulás meg minden játékban előfordulhat, de oké, ez is előfordulhat, írtam én is, hogy a mászás-ugrás animáció hagy kívánnivalót maga mögött.

    eszembe jutott egy olyan bug, amikor a heavy tank a levegőben próbált a saját tengelye körül megfordulni, és közben megsebezni sem lehetett. ezt egyszer láttam, egyszer pedig velem fordult elő, passzolom, saccra 200 óra alatt. ott van az eltűnő járművek bug, ami nekem a béta óta nem jött elő, de másnál igen, tehát létezik. van egy bosszantó még, időnként a scope glint átüt különböző falakon, felületeken, ami kifejezetten zavaró. emlékeim szerint csak Fao Fortressen láttam ezt idáig, de nem esküdnék meg rá.

    senki sem mondja, hogy tökéletes a játék. de soha nem is lesz az. és ahhoz képest, amilyen komplex, és amilyenek hasonló időpontban a korábbi epizódok voltak, a mostan fényévekkel jobb. egy Titanfal-összehasonlítás teljesen értelmét veszti, ebben a játékban minden dinamikus, és emiatt előfordulhatnak apróbb hibák. szerintem bőven tűréshatáron belül van ezeknek az előfordulása, de mondom, mindenki olyan mércével méri a játékot, amilyennel csak szeretné.

    engem leginkább a béna körítés zavar, hogy pl. még mindig nem lehet a menüből tank loadoutot állítani, túl sok a béna és felesleges animáció a menüben, a 30 FPS-es, belassuló átvezető videók, a meccsek végén az akadó end of round menü, a quit gomb, a béna kacsa szerverbérlés és szerver adminozás.

    mindegy, nem vagyok EA alkalmazott, csak gondoltam felderítem már, min is alapszik ez a "bétának is alig nevezhető rakás szar bughalmaz". hátha nem ugyanazzal a játékkal játszunk :)

Új hozzászólás Aktív témák