Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    válasz Balika23hun #1539 üzenetére

    Persze, hogy az ellenségesre értettem. S annak én is örülök,hogy most már "dirvernek" kell lenned, hogy érdemlegesen használd a tankot. De hidd el, nyilván lesznek olyanok is akik továbbra is el fogják vinni a tankokat szállítás céljából. Lehet kevesebben, de tuti lesznek. :(

    Azért kíváncsi vagyok,hogy fog működni ez a spawnolási rendszer. Tegyük fel az ellen otthagyott egy flaget és tankkal, te meg mész és becserkészed. Nyilván nagyobb esélyed lesz áthúzni a pontot egy tankban. Viszont itt ha jól értelmeztem, akkor beninjázod magad a pontra és ott lehet akár egy tank is. Szóval azért ha valaki szemfüles és épp látja,hogy húzzák a pontot, lespawnol egy tankkal, már rögtön meg is tudja védeni. Ebben nem vagyok azért annyira biztos,hogy ez jó. Van egy elég erős ellenfél és már csak 1 pontunk van, de valaki elmenekül és behúzna egy pontot a hátul hagyott járművel. Erre viszont nem lesz lehetőség.

    (#1541) G.I.JOE Szerintem ezt a megfelelő topicban jobban ki tudják neked fejteni. Egyelőre még nem tudjuk a gépigényt, szóval várj még a dolgokkal legalább addig, amíg kiderül mi is kell hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák