Új hozzászólás Aktív témák

  • voodoo98

    Topikgazda

    válasz Rison77 #12286 üzenetére

    (#12286) Rison77

    Saját szememmel láttam a különbséget a két konfig között mielőtt megvettem! Azért vettem meg, mert láttam, hogy sokkal jobb és nekem megérte a plusz pénzt. Egyéni preferencia.

    ad1
    nem mondom, hogy a játék nem limitál, valszeg igen, de már írtam, hogy aki akarja (van rá keret), az erőből meg tudja oldani.

    ad2
    akkor valszeg nem jó/elég memória tesztet olvasol/nézel. Megint csak saját szemmel tapasztaltam a következőt:
    GTX1080 1440p-ben a GTA5 benchmark és ingame alatt is leesett az fps! és nem volt cpu limit! Az fps azért esett le, mert nem ment 100%-on (99%) a gpu. Bios-ban észrevettem, hogy 1333-on futnak az 1866-os ramok. Visszaraktam a rendes értékre és a min gpu usage 51%-ról 70%-ra nőtt!! Már csak ezzel a változással. A mostani rendszeren 80% körül van (a min gpu usage), tehát még van limitáció. De érezhetően jobban fut. Ugyanez van bf1-ben is.

    ad3
    "Óriási"-hoz odaírtam h nekem. Mivel 144hz-es monitoron játszok, ezért kb. 80-90fps alatt már látom, hogy darabos (ez persze megint egyéni megítélés,de ez van). A hirtelen fps droppot (100-ról 70-80-ra) pedig szaggatásnak élem meg. 100fps felett érzem, hogy folyik a kép. Ezt szerettem volna elérni és sikerült. Persze így is alá esik néha, de hát ez van!

    Hirtelen ezt a videó találtam.
    Nekem GSkill ripjaws 3200-as ramom van.

    (#12290) Olympos
    Szívesen! A legjobb lenne, ha valakinél a meg tudnál győződni róla, h amit tervezel venni az jó lesz-e neked vagy sem. Nekem szerencsém volt. Van ilyen ismerős.
    A konkrét cpu limitet én sem mondanám, mert a számok nem ezt jelzik. De a fő baj az az, hogy nem megy folyamatosan 100-on a gpu és ezért esik az fps. Vmi nem tudja kiszolgálni a gpu-t.

    [ Szerkesztve ]

    Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters

Új hozzászólás Aktív témák