Új hozzászólás Aktív témák

  • TothTomi99

    újonc

    Battlefield 4 közben, de más játékoknál is ha feljebb teszem a grafikát, akkor véletlenszerűen egyszercsak fekete képernyő, hang még megy, de a kép nem jön vissza és újra kell indítanom a gépet. A legalacsonyabb grafikán is képes ezt csinálni, pedig szerintem bőven futnia kéne jobb grafikával is. De mit mondtam, ez más játékoknál is megtörténik.
    A VGA-t nem rég cseréltem, azóta vannak ezek a problémák, véleményem szerint nem elég erős a táp, azt kéne lecserélni, de nem vagyok benne biztos, mivel nem értek hozzá.. Esetleg valahogy be lehetne állítani, hogy ne vegyen fel olyan sok áramot low grafikán, vagy úgy se menne?

    A gépem:
    Intel core i5 750
    4GB RAM
    Sapphire Radeon HD6970 2GB
    400 Wattos FSP táp
    Hozzáteszem, a tápon a VGA-nak 2x6 pines csatlakozó volt, én az egyiket kicseréltem egy 8 pinesre, mivel a VGA-hoz az kellett.

    A gépet tegnap telepítettem újra, elvileg minden driver teljesen friss. Egy olyan probléma viszont van, hogy a kártya 6970-es, de az előző tulaj 6950-es bios-t tett rá. Ez nem tudom mekkora probléma.. Egyébként akkor kapcsol le, amikor 99%-on dolgozik játék közben, ha lejjebb veszem, akkor lemegy 70-80%-ra, de egyszerűen nem hiszem el, hogy pl CS:GO-nál közepes beállítások mellett ilyet csinál, amikor az nem is egy hű de jó grafika.

    Előre köszönöm a segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák