Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #7867 üzenetére
De ha létezik és beszerezhető olyan "toldó" aminek mind a 2 vége "anya" nekem az is jó
Sub-ZeRo: Az a végső megoldás, de utálok gányolni.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Minkó
csendes tag
válasz Mercutio_ #7988 üzenetére
Semmi
Hé, gyerekek, figyeljetek, elmagyarázom a bűvészetet ... A színfalak mögött, a kapcsolók között. Kevergetnék lelkesen a hang- és fényerőt. És nem értik ott bent, hogy túl vagyunk ezen. A lemezük már megjelent egy régi lemezen. ... ne, sohase higgyetek a szemeteknek!
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #31200 üzenetére
2005-ös topik megfelel? [link]
Esetleg videózás, filmkészítés, vagy a videószerkesztés topikot tudom ajánlani.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #31814 üzenetére
Sziasztok!
Van web-kamera ajánló topic?
Ha nincs mit javasoltok olyan konfignál ahol csak a - magasságban nem állítható - LCD van az asztalon, aminek a felső pereme nem fix méretű, hanem hátrafelé vastagodik (nem ilyen, de példának talán megteszi)?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Xmodule
őstag
válasz Mercutio_ #31838 üzenetére
Nekem is ilyen LCD -m van amit irál és a Logitech C270 kamera tökéletesen megfelel. Nagyon szép képe van 720p és a mikrofonja is rendkivül jó minöségü!
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz Mercutio_ #31842 üzenetére
Nem kell rögziteni. Csak siman felteszed. Elejen is van egy kis rész ami beakad a vegen meg ott a gumis rész azzal meg oda tapad. Allithato teljesen. De mutatok kepet nalam hogy van.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
nagyúr
válasz Mercutio_ #34110 üzenetére
Tools helyett inkább virtual clone drive. Adobe reader, egy cd, dvd író és kész is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Mercutio_ #34114 üzenetére
Jobb, kissebb, egyszerűbb.
Hát akkor azt. Én azt használtam mert auton tud frissíteni.
Java-t mindkettőt, ha 64 van fent, Hagyad autón, jó az.
(#34116) richie900812: Nem azt mondtam hogy most nyitass ki egy boltot, de ha nem mozdul a venti, akkor valószínűleg kipruccant. Veszel 1500-ért egy hasonló ventit és gond letudva. Vagy átraksz egy házventit addig.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
draff
aktív tag
válasz Mercutio_ #63892 üzenetére
Az a gyanum, hogy ez nem a "radioactive"-t jelenti, hanem csak magát azt, hogy valami sugárzás-veszély van.
És az akkor feltehető, hogy ott valami lézeres hülyeségről szólhat ...
A CD és DVD lejátszókon is rajta ez a jel.Mellesleg - van egy közösségi kérdésem is.
Feltettem a számítógépemre valamikor egy lapszkennert (HP ScanJet 3800).
Aztán mostanában vettem egy másikat, ami már a nyomtatóval egybeépítetten univerzálisabb (Epson SX235W). /Meg hát időközben a régi nyomatóm beadta a kulcsot (az is HP volt)/De a gépem folyton követeli az "Új hardvert varázslóval", hogy talált valamit és telepíteni akarja a drájverét -
ám pontosan annak, amit én már egyáltalán nem csatlakoztatok a géphez.
Hááát nooormális?Hogyan lehetne erről a hülye szokásáról végleg leszoktatni?
Meg - hogy felejtse már el végre ...Biztosan alaposan be van neki írva ez valahová a "regedit"-be, vagy valami más hardveres adatbázisába (pl. eszközkezelőbe), ahonnan ki kellene végre törölni.
De én ezt hol találom meg? -
AtHoS
nagyúr
válasz Mercutio_ #94466 üzenetére
ph!-n keresel ilyen topikot? Talán lemezzel kapcsolatos topikban (pl. milyen DVD lemezt vegyek, stb...) voltak ilyen értekezések, ott raknak be visszaellenőrzésről képeket
szerk.
Esetleg Audio CD írása[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest