Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz GoTReX #71292 üzenetére
Az over mit takar? Restartol a gép? Kikapcsol? Esetleg kékhalál?
Vannak akik jobban értenek hozzá, de szerintem hűtés, hiába pasztáztad újra a procit, ha a hűtő eleve rossz, és terhelésnél, nem tud már hűteni. De az attól is függ hogy valóban mit értesz over alattMinden jó, ha a vége jó!
-
nyunyu
félisten
válasz GoTReX #71299 üzenetére
A leirtak alapjan en inkabb a tapegyseg onvedelmi mechanizmusara tippelnek.
Ha tulmelegedne a proci, akkor szimplan lefagy a gep, es reset gombra ujra tudod inditani.
Ha viszont minden elojel nelkul teljesen kikapcsol, es utana percekig be se tudod kapcsolni, akkor a tap tulmelegedesvedelme lotte ki a gepet.Gondolom mar reg nem garis a tap, raferne mar egy szetszedes+alapos portalanitas.
Esetleg valami tapszagertovel megnezetni, nem szorulnak-e cserere a kiszaradt kondik benne.
Nem tudom, mostanaban mennyi ennek az arfolyama, utoljara valami 3-4k-ert ujitottak fel a regi tapomat.Kerdes, hogy milyen tapod van, erdemes-e egyaltalan ra kolteni, vagy inkabb vetessuk 8-10k-ert egy uj FSPt?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
orion1025
őstag
-
MODERÁTOR
válasz GoTReX #105392 üzenetére
Szia!
Töröld és engedélyezd a cookie-kat, ha ez a rész nálad rendben van, akkor minden portálra be leszel léptetve automatikusan, nem kell külön intézned azokat, bárhonnan is jelentkezz be.
Esetleg ha a fórumra mentett jelszóval jelentkezel be, az is lehet, hogy rosszul emlékszel már a jelszóra, és az aprón tényleg rossz jelszóval próbálkozol. Ez esetben javaslom megnézni a böngésződ jelszókezelőjében a mentett jelszót.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz GoTReX #106971 üzenetére
Igazából egy nagyon gyakori hiba van a PC-s 2.1-eknél, hogy erős mélyeknél a sima kartonból készült reflexnyílás hangosan rezonál. Ezt csak Logitech-nél nem tapasztaltam, Genius és Trust subján igen. A Logitech Z313 gyors keresésre nagyon jól néz ki, egy meghallgatást mindenképp megér, főleg hogy az elődei mindig pozitív visszajelzéseket hagytak maguk után. Használtan talán találsz Genius SW-G 2.1 3000-et is a rászánt pénzért, ez sajnos teljesen papír, de nagy előnye, hogy a nagy teljesítmény miatt jól kalibrálható (Logitechnél jobb hangra), és az erősítője teljesen versenyképes a maga kategóriáján túl, én még Klipsch-eket is járattam vele, ami teljesen más szint.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
válasz GoTReX #108768 üzenetére
+1, a wifi jelerősítő amúgy is egy butáb wifi router, ami wifi kliensként kapcsolódik az "erősítendő" wifi-hez és azt szórja tovább akár saját akár a másik rendszer SSID-jével, de ebből adódóan gondolhatod, mennyire hatékony, biztosabb a vezetékes. Amúgy én már csináltam TP-link 5000 FT-s routeréből kvázi "jelerősítőt", asszem van olyan gyári fw ami támogatja, de ha nem, akkor ott van az OpenWRT/LEDE , amivel biztos megoldható.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
nagyúr
válasz GoTReX #108768 üzenetére
Ha egy olcsóbb wifi routert el tudsz helyezni jeltovábbítóként mondjuk az emeleti folyosón az alsó szinten lévő router fölött, ha ott még van rendesen vétel, akkor meg is úszhatod a fúrást, persze a latency nőni fog. Ha nem jön be, még mindig lehet kábelezni. Az én régi (10+ éves) tp-link routerem gyári fw-e már tudta ezt a funkciót, keress egyet használtan, ami tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz GoTReX #108900 üzenetére
Gondolom srt -t illene. Ha jól tudom, az ass az formázott, annak már kisebb az esélye. Esetleg még sub -ot. Tegyél pár próbát, aztán hamar kiderül.
Biztos ami biztos, legyen ugyan az a neve, mint a film file-nak.[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
addikt
válasz GoTReX #114053 üzenetére
Realtekhez tudok egy trükköt: Realtek HD hangkezelő (elvileg c:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtkNGUI64.exe), ott sztereóról átállítani 5.1-re, csak a Bal-és jobb első legyen bepipálva, és a Szobakorrekció fülön hozzájuk lehet adni 10-10 dB-t.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Cs1csó
félisten
válasz GoTReX #114053 üzenetére
Megadhatnál még pár paramétert a rendszeredről:
- milyen hangkártyád van alaplapi? Realtek?
- mikor érzed halknak filmnézésnél zenehallgatásnál? Vagy a böngészőben pl. youtube videó?
- milyen oprendszered van?
Filmnézésnél vagy zenehallgatásnál a VLC media player jó segítség lehet elég komoly szoftveres utóhangosítás lehetségesA fejhalgatónál az a gond, hogy a működéséhez szükséges áramot is a gépből a jack csatlakozón keresztül kapja ezért nem értem, hogy kerül ide a 2.1-es rendszer mivel annál külső áramforrás van ezért ha elég erős a aktív hangfalban az erősítő bármennyire gyenge is a jel fel lehet hangosítani.
-
Cs1csó
félisten
válasz GoTReX #114173 üzenetére
Melyik tipus? Pont nemrég használtam egy wireless Canyon-t és meg voltam vele elégedve talán kicsit nehéz volt de pontosnak éreztem. Nem találkoztam spéci programmal, csak volt rajta egy DPI váltó gomb ami nyomkodva úgymond "körbement" az 1-es lassútól a 4-es leggyorsabbig 1-2-3-4 majd újra 1-2-3-4. Úgy állítottam be hogy megnyomtam majd megmozgattam ha lassúnak éreztem akkor nyomtam egyet a gombon addig ameddig elég volt ha túl gyors lett akkor volt a 4-esben még egyet nyomtam lett egyes majd végül a 3-ason hagytam.
-
Cs1csó
félisten
válasz GoTReX #114184 üzenetére
AZ egéren van valami plusz kapcsoló vagy gomb (az alap 2 gomb + a görgő mint gombon kívül akkor az lesz az)? Ha igen azt nyomogatva gyorsul-lassul az egér? A billentyűzeten ha van valami erre utaló gomb ha azt nyomod akkor változik az egér sebessége.
A leírás szerint az egér 3 DPI mód (gyakorlatilag gyorsabbnak érzed az egeret minél nagyobb és sok esetben pontatlanabb is lesz ha túl nagy a sebesség a szenzornak: DPI switch between 800/1200/1600 )
Ez ahhoz képest hogy:
- egér és billentyűzet egyben
- vezetéknélküliNagyon olcsó, ezért valószínűleg a DPI váltásról semmilyen konkrét visszajelzés sincs csak amit korábban írtam valahol egy kapcsoló ami vagy 3 állású vagy ahogy nyomogatod körbe megy 1-2-3-1-2-3 ennyi és a sebességből tudhatod melyik DPI mód is aktív amúgy könnyű észrevenni egy FHD monitoron a 800 és 1600 DPI között nagyon is érezhető a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
sklopp
őstag
válasz GoTReX #116933 üzenetére
Első lépésben az alaplapod leírását kéne átnézned, mivel ez változó gyártónként-alaplaponként. + van amikor nem bios-beállításban szerepel hanem jumperes. Ha nem találod, még mindig használhatsz kapcsolós elosztót táp oldalon. Néhány ezerért már túlfeszvédett márkás darabokat is vehetsz ([link].
Deep Sleep: [link]
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz GoTReX #117533 üzenetére
Sokat használtam, és valóban hozza egy profi szoftver stílusát egyszerűbb projektekhez. Egyetlen negatívumot tudok mondani, az viszont elég nagy probléma, hogy rendkívül instabil.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
pckrizis
tag
-
swtrooper
csendes tag
válasz GoTReX #139942 üzenetére
Jó helyen csak nem biztos, hogy választ kapsz az én kérdésem le se szarták.
Csak személyes átvétel! A találkozóra FELKÉSZÜLTEN érkezzen, nem tudok mindig visszaadni, nem vagyok pénzváltó, sem ATM kezelő, kérem a pénzt előre kikészíteni köszönöm. Unatkozók, imbecilek, "bocsimégsemkell", link alakok ne írjanak!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest