Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz lenoma #127463 üzenetére

    Nah most tesztelgettem edgéből a netflixet egy kicsit. 10 percig nyomogattam a menüket ide oda nem volt fagyás. Bezártam edgét Firefoxon megnyitottam netflixet és pár kattintás után kb fél perc alatt csonttá fagyott a gép.

    Mondom akkor már benézek a biosba is. Memória Autora van állítva ami szerint 1600 on megy. de ennél finomabb beállítgatást nem találtam hogy egyéb késleltetéseket lehessen manuálisan állítani.
    Ahogy néztem most a menüket láttam hogy a VGAból az onboardra volt éppen rakva de átraktam hogy az Offboard legyen a default.
    Nagy meglepetésemre restart után tényleg a normál VGAn jelentek meg a kiírások amik eddig az integrálton volt. Anno biztos hogy próbálgattam ezt és nem állítodott át. Igaz hogy a procicserénél reseteltem a BIOSt és utána már nem próbáltam állítgatni ezt mert korábban elkönyveltem hogy szerver lap és ez biztos így van beállítva hogy az integrálton induljon oszt kész.
    A mégnagyobb meglepetésem hogy most az újraindulás óta firefox alól netflixeztem menükben kb 5 percet és most még nem fagyott le a gép :F
    Nah majd még kiderül hosszú távon mi lesz.

Új hozzászólás Aktív témák