Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
Halisztok!
Netem folyamatosan lassul 1-2 hete, sok oldalt már be sem hoz, vidit nézni esélytelen, többnyire a letöltések is elakadnak. Mobilom is wi-.firől fél méterre 2-25kb/s-t hoz a 200-300 helyett, ha 1általán van kapcsolat.A feladatkezelőben desktop 2.2GB RAM foglalt a 8-ból, de kifejezetten gyanús progit nem találtam. A cpu-usage 10% körül ingadozik, ami elég feltűnő az asztalon, progik nélkül megszokott 0-hoz képest.
-router reseteltem
-3 routert próbáltam (wi-fist és a nélkülit is)
-2 gépet (Haswell és Phenom II)
-OS reinstall
-vírusirtás 0 találattal
-ISP felé nincs tartozásom, és nem is szóltak, h mókolnának a hálózattalA Win7 nem jelez hibát, bár néha annyira lelassul, h a jobb alsó sarokban a netelérés ikonja felkiáltójellel eldobja a kapcsolatot.
Gondoltam bányász progira, amit talán mobilról szedhettem össze egy véletlen reklámra kattintással egy híroldalon, de a wi-fijét ritkán kapcsolom be, szóval annak nem lehetne hatása a PC-re, routerre (mondjuk a mobil akksija is feltűnően gyorsan merül, de wi-fi nélkül hogyan működne ez?).
Már csak az ISP van hátra, h nem hallgatnak-e el vmit, de őket csak jobb híján kérdezném.
Alap konfig: H81M-S1, i5 4570, 8GB RAM, 1TB HDD, R7 360
Van vmi tippetek?
Mindig minden mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest