Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    Köszönöm a válaszokat! :R

    Nekem is megvan a gw2, részt is vettem eddig minden eseményen, de tudom, hogy ez totális lutri, mivel nincs optimalizálva. A wow, gw, aiont, csak mint játék-fajta írtam, pláne, hogy gw-t és aiont nem is játszottam soha :)
    Mégis arra gondoltam, hogy azért itt aki sok játékot ismer, azért az csak tud saccolni, hogy ilyen típusú játékok, mit vesznek inkább igénybe.

    Aztán az már a következő - talán még elég felesleges - kérdés, hiszen nincs optimalizálva se, semmi gépigény nincs róla ( jah de, minimumot már közölték :P ), hogy így ránézésre egy ilyen játék milyen gépet igényelhet. Nyilván nem lesz BF3 szintű játék, az látszik ránézésre.
    Aiont nem játszottam, de ha azt mondod, hogy az nem olyan régi és sokkal szebb a grafikája, mint a többi mmo-nak, akkor talán ahhoz is lehet majd valamennyire viszonítani, hogy annál, - mit tudom én, mondok vmit - átlagban 30%-kal erősebb proci+vga kell a full hd-hoz.

    Egyébként Persil írásából, végül kiderült számomra, hogy mind2 kell :) Hiszen a WvW-nél kell akkor majd a proci, azon kívül viszont az pihenhet kicsit és a VGA dolgozik talán jobban.

    [ Szerkesztve ]

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák