Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz skitzoo #10576 üzenetére

    Vannak a neten jó ötletek, ha nem szégyellsz lopni. :DDD Pl. legolcsóbb, hogy otthon bezárkózol vagy nála, szüleinél, stb. hogy ne tudják,hogy ott vagy, elrejtőzöl a gyűrűvel. Előtte hagysz neki kiírásokat, lehetőleg az elsőt vegye észre. :) Mit tom én...menj a mikróhoz és nyisd ki...ott a második levél...és így tovább még párat, az utolsó a szekrény, ahol te be vagy térdepelve és mikor kinyitja, akkor tartod a gyűrűt és megkéred. :) Ha gyertyákat, rózsákat raksz ki, hogy jobb legyen a hangulat, akkor az dob a dolgon.

    Én egyébként régimódi vagyok, habár épp a 30-at taposom, no én az apjától kértem meg. Egyszer átmentünk, ott volt az egész család, persze vittem mindenkinek ezt azt, kicsit többet, mint általában, egy jó bort, pezsgőt, sütit, majd ilyen régimódi módon megkértem az apjától, majd letérdel a csaj elé és megkér. Ittunk egy jót rá, öröm a bódottá. :) Bár nyugtod az esküvőig nem lesz ,ezt neked most aláírom. Mert a nők ilyenek. :P

    Egyébként érdekes, hogy a feleségemmel én 13.-ik éve vagyok együtt, tavaly előtt jött a gyerek - tervezett- és tavaly házasodtunk össze. Na, azóta valami nálunk is megváltozott. Nem olyan, mint régen. Nyilván megvagyunk, meg minden, de azért ha van balhé, akkor az durvább. Szóval visszagondolva, mégis jobb lett volna nyaralni menni az esküvőre szánt pénzből. :)

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák