Új hozzászólás Aktív témák

  • PeL

    addikt

    válasz PeL #82217 üzenetére

    Na közben azért lezajlott 1-2 dolog. Volt két kékhalál, mozilla összeomlások, drivert megint nem töltötte be a VGA-hoz reboot után, na meg ez:

    Öcsém gépébe került az előtte általam használt 3200-as Curcial Ballistix memória kit, most azt visszaraktuk ebbe, meg az ő által eddig használt Kingston Fury Beast 3200-as memória kitet ami koppra megegyezik időzítésekben. Most 4 memória stickel semmi probléma, nincs az a random hőmérséklet kiugrás és felpörgés sem, a SoC feszültsége is visszaállt 0.9v -ra a Renegade melletti 1.1v-ról.

    Gyanítom hogy az alaplapom köhögött rá az új memóriára, beraktuk öcsém gépébe ezt a Kingston Fury Renegade kitet, neki egy ASUS TUF B550-es lap van ugyanilyen 5500-as CPU-val és nála nem csinálja ezeket a felpörgéseket sem. Először furcsa mód neki is BIOS recovery volt amikor berakta, valamit rosszul állíthatott be. Most azóta gond nélkül működik nála, szerintem így marad pár napig teszt jelleggel, aztán majd nálam is lesz lap csere akkor majd visszacseréljük a memóriát is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák