Új hozzászólás Aktív témák

  • zeusz55

    senior tag

    Sziasztok! Egy kis leírás után egy kérdés! :)

    Kb másfél évvel ezelőtt ugyanez volta problémám mint most, akkor jobban ráparáztam, egy új memória megoldotta a mai napig a hibát most viszont ugyanaz ugyanúgy előjött. Valakinek bármi ötlet esetleg!?

    A jelenség. A gép nálam egy hosszabbítóban van (gép tv hangfal wifi router) és ezeket szoktuk egyszerre lekapcsolni ha nem használjuk reggel, du hazajövünk melóból bekapcs várok egy 4-5 percet h mindenki áram alá kerüljön gép tv bekapcs és megy.... csak a nagy jelenség az hogy mindenki áram alatt gép benyom, egy csippanás és a tv kiírja hogy NINCS HDMI jel... telefonról lenéztem a gépet, és igazából a csippanáson túl nem is jut a gép... tehát ott megáll és ennyi. Ha az egész kócerájt áramtalanítom, várok kellő időt majd újra eljátszom, akkor minden bejön simán hiba nélkül. Ez akár egy hosszabb menet utáni újraindításkor is produkálhatja. Múlt héten már meguntam, szétszedtem a gépet, kiporoltam, kis wd-40el filmrétegben áttöröltem a ramot és 1-2 slotba raktam. Kb 2 napig nem csinálta ma újból elkezdte. Érdeklődnék hogy én vagyok ilyen mázlis hogy minden ramom 2 évig bírja, vagy az alaplapom eszi a ramokat!? Mint írtam 2 évvel ezelőtt egy ram cserélve működött idáig. Valakinek ötlet!? Köszönöm!

    Samsung UE32 F5000 - Gigabyte GA-B75M-HD3 - Intel Pentium G2030 - MSI R7 250 DDR5 - Corsair Vengeance 4GB DDR3 - Kingston 60GB V300 SSD - Western Digital 750GB BPKX - FSP 350w-60HHN

    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

Új hozzászólás Aktív témák