Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz TheProb #26873 üzenetére

    A 70mai kit a kamera normál táp vonalára 5V-ot ad, gyújtáson és nélküle is. Az így akkor nálad elvileg jó, ott mindig kell tápot kapnia.
    A jelző vonalon meg, ami a micro usb talán 4-es lábára megy, gyújtáson adja az 5V-ot. Gyújtást levéve meg egy 4.7K ellenálláson át testre húzza azt a vonalat. Tehát az elvileg 0V.
    Ha a viofo kit nem húzza testre, csak simán elveszi az 5V-ot akkor nem jó. Mert az olyan, mintha nem hardwire kittel lenne bekötve, hanem pl. szivargyújtó adapter+usb kábellel vagy kapcsoló szál nélküli hardwire kittel. Ezeknél a micro usb 4-es lábra nincs kötve semmi.
    Olyan is szokott lenni, hogy az autó nem azonnal veszi le bizonyos gyújtás vonalat, valaki írta, hogy pl. az ő autójában a szivargyújtó gyújtás levétel után még 30 percig megy, utána kapcsolja csak le. Ilyenkor meg kell nézni, hogy az acc bemeneten gyújtás levételekor elmegy-e a 12V. Ha nem, akkor más helyre kell kötni az autónál.
    Amúgy ne a színeket nézd. Itt írták, hogy van akinek sárga volt az acc, van akinél piros. Nekem kínai belpiacos 70mai kitem van, ott nincs is sárga vezeték, nálam piros és fehér van. A cimkézést kell nézni, nem a színt.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák