Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz TheProb #26801 üzenetére

    Nem. Ahogy írtam, nekem gyári 70mai hardwire kábel van. Csak kíváncsi voltam, hogy a parkoló mód hogy működik benne, és visszarajzoltam a panelről az áramkört.
    A normál állandó tápon ott van a rendes minőségi DC-DC konverter az alacsony fesz védőáramkörrel. Azzal nincs gond, az jó ahogy van. Azon gondolkoztam, hogy a lekapcsolási feszültséget kicsit feljebb kéne vinni. Most elvileg 11.8 V feszültségnél veszi el a tápellátást, de nem lenne baj ha több lenne. Mondjuk azt meg lehet oldani a bemeneti fix 12V ágban egy soros diódával, ami elvileg 0.4-0.5V-ot ejt, így 12.2-12.3V jönne ki kikapcsolásnak.
    Az ACC áramkör meg gyakorlatilag egy szabvány 78L05 áramkör, csak a végén a kimenetét földre húzza a 4.7k ellenállással. Ez azt jelenti, hogy gyújtáson ~5V körüli fesz van a micro usb lábon, gyújtás nélkül pedig ~0V (tehát nem szabadon lóg).
    Azt én nem tudom, hogy a viofo kábel hogy jelzi a gyújtás meglétét, azt meg kellene nézni. Ha hasonló elv, akkor azt is vissza lehet rajzolni a panelről, aztán megnézni hogy mit csinál, és ha kell akkor módosítani a másik kamera igényei szerint. De ezt én látatlanban nem fogom tudni megmondani neked.
    Szűrőn nem tudom mit értesz. Milyen szúrő? Hol volt benne?

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák