Új hozzászólás Aktív témák

  • schferenc77

    aktív tag

    Sziasztok!

    Már régóta foglalkoztat az autós dash cam beszerzése, most elkezdtem belerágni magam a témába, egyelőre nem lettem okosabb, max több kérdésem van :-)
    - Én elölre/hátulra is szeretnék, de ahogy látom, ezzel lemondok a 60fps-ről, mert a legtöbb dual kamera, még ha elöl tujda is a 60fps-t, ha már a hátsó is be van kapcsolva, akkor beáll 30fps-re mindkettő. Ezt ki lehet küszöbölni (talán?), ha két sima első kamerát rakok előre/hátulra. Ez kivitelezhető? Ha igen (pl lehet-e megfelelő szögben rögzíteni a hátsó ablakra (Prius+), akkor így az app úgy tekinti, mintha két külön kamera lenne nem?
    - használható parkoló üzemmódot szeretnék. Eddig talán a Blackvue-nél láttam egyedül, hogy memória bufferbe rak kb 4-5 mp-et, és ha mozgást/lökést érzékel, akkor ezzel a 4-5mp-cel kezdi az SD-re a felvétel (tehát látszik az előzmény is). Ilyen funkció van más kamerában is? Vagy milyen típust javasoltok, ahol normálisan és használhatóan van megoldva a parkoló mód?
    - a rendszám olvashatósága az kulcsfontosságú, érdekes módon pl a Blackvue esetén sokszor elég gyatrán látható a rendszám a teszt videókon.

    Egyelőre a Viofo A129 duo és a MiVue 792 wifi pro körül gondolkozom, ez még kb az a nagyságrend, amit beruháznék.

    Minden tippet előre is köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák