Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Red Dead Redemption PC teszt
- PlayStation 5
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Budapesten belvárosban nem tud valaki valamilyen festékboltot, autófényezéssel foglalkozó boltot ahol szóró git/kit-et tudnék venni (passz melyik a helyes)? Aeoroszolos spray kiszerelésben kéne, nem festékszóróba való. Csak webshopokat találok 1500ft-os szállítási költségekkel.
Az sem lenne hátrány ha esetleg lenne plasti dip is.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz #00809728 #15359 üzenetére
Spray kiszerelésű szórógittet itt sem látok, nekem az kéne. Plasti dip sincs sajnos, bár azt gondoltam. Boltjuk meg nagyon messze van...
Ezt találtam, alkalmas lenne kis karcok, egyenletlenségek feltöltésére festés előtt? Illetve sima kitt/gitt-et műanyagon tudok használni, vagy csak fémen?
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Amit matt akril lakknak árulnak az tényleg matt? Kicsit furcsának tűnik, úgy tudtam eddig hogy matt hatást nagyon nehéz elérni.
-
HollyBoni
veterán
válasz #00809728 #15382 üzenetére
Akkor megnyugodtam, szuper! Ma jött meg a plasti dip, lehet én csinálok rosszul valamit, de borzasztó. 700ft-os festékkel nem kaptam ilyen rossz eredményt. Azért nem is festeni akartam mert úgy tudtam eddig hogy matt felület az vagy simán lakk nélkül lehet vagy valami speciális lakkal, vagy fóliázásással.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Norbi14 #15384 üzenetére
Ilyen textúrája van. Nem saját kép, tele van vele az internet. Szobában fújtam 20-22 fokon. Próbáltam sokféleképpen fújni, neten kb mindenki mást írt hogy kéne hogy ne legyen ilyen textúrája, semmi nem vált be. Már a legelső fújásnál köpködött a palack sűrűbb cseppeket, utána folyamatosan csinálta, ez is nagyon szépen nézett ki.
Lehet hibás palackot küldtek ki, annyira nagyon béna nem vagyok, sima festékkel tudok normálisan festeni. Másik palackot már nem merek megpróbálni, így is kidobtam 6000ft-ot.
Láttam a videókat meg képeket a gyönyörű plasti dippel bevont autókról, nem tudom hogy csinálták, nekem nem megy. A festés megy, maradok annál.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Norbi14 #15387 üzenetére
Ráztam vagy 3-4 percig, fújtam fejjel lefele, mindent csináltam vele, de már az első használatnál köpködött. Azt írja a palackon hogy az ideális hőmérséklet 20 fok, szóval azzal nem volt gond. De a fő baj a textúra volt, a hibával tele van a net, írnak rá megoldásokat de nekem semmi nem jött be.
-
HollyBoni
veterán
Van aki azt mondja szórógitt (spray putty) alá nem kell alapozó, van aki azt mondja igen, mindenhol mást olvasok... Szerintetek?
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Festékszóróval szeretnék festeni, nézegetem a carcolor.hu-t de kb minden festék, alapozó, lakk 1 literes kiszereléstől kezdődik. Nos nekem ennek kb a fele kéne. Nem tudtok valami márkát akinél találnék 0,3-0,5 literes kiszerelésben alapozót, festéket, lakkot?
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Normális festékszóró pisztolyt kb mennyitől lehet kapni? Nem várok el profi minőséget, de amit adtak kompresszorhoz gyárilag az borzasztó, nem merek vele fújni.
-
HollyBoni
veterán
Egy sima 400ml-es sprayfestékben vajon mennyi festék lehet? 400ml az ugye magában foglalja a hajtógázt meg a hígitót is.
-
HollyBoni
veterán
2K Akrilról fel tudna valaki világosítani hogy mi ez? Eddig úgy tudtam két komponensű festék csak oldószeresből van. Google-ban rákeresek, de vagy semmit vagy csak 2K vs akril összehasonlítást látok.
Ugyanúgy adni kell hozzá edzőt mint a 2k oldószereshez? Van olyan erős mint az oldószeres?
-
HollyBoni
veterán
Nincs valakinek tapasztalata a szefiautocolor-nál kapható Reloacryl cuccokkal? Lakk, edző, alapozó. Sokkal olcsóbbak mint az autocolornál kapható pl Impa vagy Deeber márkák.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Van esetleg tipp hogy átlátszó festékvédő fóliát honnan érdemes venni? Google keresésnél a találatok 90 százaléka olyan helyeket dob ki ahol fóliát raknak fel, de magát a fóliát alig találom meg. 3M termékeit sem sikerül megtalálnom (Ventureshield, Scotchgard) de remélem csak én bénázok.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Varshi #47063 üzenetére
Ne már. Bringa vázra kéne, csak szeretnék valami normális minőségűt, nem celluxot. Külföldi helyeket még nem néztem, gondoltam hátha egy sz*ros fóliát itthon is be tudok szerezni. Találtam egy-két helyet ahol itthon árulnak, de általában 0 infó van hogy pontosan milyen termékről is van szó.
-
HollyBoni
veterán
válasz Dluinet #47065 üzenetére
A váz nagyon szögletes, elég nagy átmérőjű karbon "csövekről" van szó. Mindenképp valami tartós kéne, mert fel fogom pakolni táskákkal, amik a folyamatos mozgás miatt durván le tudják gyalulni a festést, a fóliát, de akár még magát a karbont is.
#47066Varshi: Az ilyen random fóliákkal az a bajom hogy nem tudom leszedik e a festést, meg a feliratokat ha esetleg felszedem...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest