Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Ugyebár én folyamatosan szopóágon vagyok a szélvédő takarítással kapcsolatban. Sajnos a fehér fényű led lámpáim minden egyes kis maszatot elém tárnak. Bár megjegyzem hogy bármilyen ismerős kocsijába ülök, hányadék módon néz ki a szélvédő, belül tiszta zsír, éjszaka elég szar a kilátás. Enyémbe beleülnek egy sima autómosás után aztán csak néznek hogy lehet ennyire tiszta egy szélvédő. Egy alapos belső tisztítás után tényleg 10/10-es. Viszont ugye bármilyen mikroszálast használok szöszölnek, illetve a mikroszálak jönnek ki belőle.
    Egy másik helyen kaptam egy személytől segítséget hogy mit próbáljak ki. Ezek pedig a Vileda Professional termékcsalád, préselt mikroszálas kendői. Be is rendeltem 2-2db MicronQuick illetve PVAmicro kendőt. Ezeket elvileg vegyszer nélkül is lehet használni. A MicronQuick-et lehet szárazon is, a PVA-t viszont mindenképp be kell legalább egy kicsit nedvesíteni. Többet nagyon nem írnék róluk, aki szeretne többet megtudni, van néhány YT videó hogy milyen jók ezek.
    Ha lesz időm ki is próbálom őket, elvileg valójában szöszmentes kendők! Remélem ezzel le tudom váltani a papírtörlőt, amivel amúgy nagyon szép eredményt lehet szintén elérni. Innen jöttek amúgy. De van többféle beszerzési lehetőség rá.

    Itt is van egy kép a 2 termékről.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák