Új hozzászólás Aktív témák

  • valory

    tag

    Sérült részt megcsiszolod 200-360-as vizes papírral.Majd ha tudsz vegyél szórókittet spray változatban is már láttam /festékboltok ill. Praktikerben/
    Megszáradás után próbáld meg egyenletesen kőrkőrős mozdulatokkal egyforma szintre varázsolni.
    Majd a Tescoban javító stift ill jobb festékboltokban kevertetsz megfelelő szint rá kb 1 deci.
    Majd jön a hígítós lemosás és utána pici ecsettel a javítgatás.Lényeg,hogy a sérült részt kicsit púposabbra kell festeni.

    Sziasztok,

    valami okostojás körbekarcogatta az autómat (MK4 coupe, szín LC9Z (metálfekte)), szerencsére nem túl mélyek a karcolások. Egy ismerős festő is kb. a fenti idézetet mondta nekem, miután megvizsgálta az autót, annyi különbséggel, h nem mondta a felcsiszolást (éppen érezhető körömmel, vizuálisan viszont nagyon ronda), csak zsírtalanítást a művelet előtt. Van festékem, mivel a motorháztetőt le kell festeni, jel eltüntetés volt végezve rajta, ill. tele volt kőfelverődéssel, amit "szerencsére" csak a festés sínylett meg. A kérdésem az, h mikor elvégzem a karcok feltöltését festékkel, abba keverjek lakkot is, vagy csak simán a pigmentel töltsem fel?

    Válaszokat előre is kösz!

    kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

Új hozzászólás Aktív témák