Új hozzászólás Aktív témák

  • LarsR

    tag

    Sziasztok!

    A barkácsolós topicból hozzátok irányítottak. Gondoltam ott kérdezem meg, mert nem "laboratóriumi" körülmények között tevékenykedek, csak simán garázsban. (szóval barkács és nem A1-es minőség)

    Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Adott egy garnitúra alufelni.
    Azt szeretném kérdezni, hogy lakkozás előtt vagyok. Ha megcsiszolom a lakkot és nedves ruhával letörlöm a csiszolás után és hagyom megszáradni, akkor azután lakkozhatom újra vagy mindenféleképpen kell valami spéci zsírtalanítós folyadék? Csak nitrohígítóm van. Elég sok lépést kihagytam a festés fázisai között, idő hiányában. Csak a lakkot szeretném megcsiszolni, hogy ne legyen matt a végén, hiába high gloss a lakk. De úgy gondolom, hogy a lakkot tuti felszedné a hígító (remélem megcáfoltok). Simoniz márkájú a lakk. Igaz nem érzem azt, hogy ez a lakk hígítót tartalmazna, vagy hogy is mondják :DDD . Vagy több réteg után csiszoljam majd át és úgy tisztítsam le nitro hígítóval, hogy a többől nem szed majd le olyan sokat?

    Sajnos időm nincs hogy kipróbáljam! Jövőhéten készen kell lennie az egésznek, és közben ugye az ember dolgozik. Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát! :R :R :R :R

    http://ge.tt/7JbBk5Z?c

Új hozzászólás Aktív témák