Új hozzászólás Aktív témák

  • exor

    tag

    Hi, én is beléptem a klubba egy vtx3D 6850-el :)
    Egy Gigabyte hd 4850 512mb volt előtte, a 6850 idle sokkal halkabb, load viszont hangosabb mint a 4850 volt, de legalább lehet szabályozni a venti fordulatszámát, nem mint a 4850-nél ahol folyamatosan maxon ment.
    Egyelőre még nem volt időm nagyon tesztelgetni, csak felraktam a 10.12 drivert, bad company 2 single palyert tudtam kiprobalni kb 30 percig, fps-t nem néztem de 1920x1080ba highon simán ment akadás nélkül, nem volt semmi black screen vagy hasonló.

    Az egyetlen hiba amit felfedeztem, ha beszállok valami járműbe, pl. tank, akkor ha külső nézetben megyek akkor tökéletes, de ha belső nézetre váltok akkor kis kockák/téglalapok jelennek meg a képen véletlen szerűen, és mindig egyre több, meg villognak, néha vízszintes csíkok vannak a képen, de amint külső nézetre váltok, vagy kiszállok, eltűnik. Csak járműveknél csinálja és csak belső nézetben ezenkívül minden tökéletes. Másnak is van ilyen?

    Majd újra akarom telepíteni az oprendszert, meg más játékokat is nézek, csak nem tudom mikor, most nem biztos hogy lesz rá időm.

    Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák