Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz hackeeeee #12355 üzenetére

    Az biztosan jobb lenne, mint a szivacs. Amúgy, ha látod, hogy ilyen szépen dolgoznak, akkor nincs semmi baj. Sajna a bios-ban beállított %-os vezérlés nem ugyanazt jelenti minden kártyánál, a Sapphire 0%-a pl. 1100RPM-ről indul kb.

    MZsoltee: Én azért meg szoktam tartani a gyári 0.06V-os lépcsőket, gondolom, nem véletlenül vannak így (vsz. így tud kapcsolni a kari). Azaz v. 0.703, v. 0.643.

    Az egy újabb játék, hogy a gyári beállításokat milyen fesszel viszi a kari. Nálam volt, hogy elállítottam a profilt, és 1.143V-on játszottam, aztán pont egy olyan játékban akadt ki, ahol nincs mentési lehetőség. Szépeket mondtam. De ha teljesen stabil 3D-ben is ilyen alacsony fesszel, akkor tényleg mázlista vagy, én ilyen pöpec karit még nem láttam. :(((
    Video-lejátszókhoz (de játékokhoz is) készíthetsz csökkentett órajeles profilt, ha 2D-ben akadnának, és akkor GPU-val (hardveres lejátszás) is szépen fognak menni. Éppen az a jó az ATT-ban, hogy nem csak egy 2D + egy 3D profil van, hanem amennyit csak akarsz. Én beérem 2D-vel, low 3D-vel, 3D-vel, és gyári feszen 3D tuninggal. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ha ilyen alacsony feszekkel OK a karid, mit tudhat tuningban gyári feszültséggel.

    Ja, a fogyasztást, azt tényleg mérned kell. Főleg, hogy kiderülhet, nem is veszi le a feszt a karid (a min. gyárilag adhatón megáll), mert esetleg hardver-lockos. Találkoztunk már ilyennel.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák