Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz ati3x #7370 üzenetére

    ez igy leirva szép és jo, DE az asi air tápellátása 12 volt 3 amper, egy laptopé meg vagy inverterböl 220volt, vagy nagyon jo akku. a laposom kb. fél éves és kb. 2-4 orát birja szuflával, aksirol 12 voltos töltövel is gond van: hamar leszopja az akuut, mivel az nem erre van kitalálva, a munkaaksik meg horror áron vannak.
    az asiair egy 55 amperes aksirol elketyeg egy hétig, egy 55 amperes akuval megtámogatva 3 éjszakát kibir, ugy, hogy megy rola a mechanika is.
    a laptopos vonal akkor jo, ha van 220 voltod a közelben. nem beszélve a sok nyugrol ami vele jár, az asit meg csak osszedugod és voálá, megy minden szépen.

    és a ketto kozotti kulonbség boncolgatását meg most hagyjuk, nem mindenki programozo, aki a civil életben is ezzel foglalkozik annak pofonegyszeru, de pl. nekem lovésem sincs hozzá. de az asit bekapcsolom és minden fján muxik. nem kell telepitgetni, szarakodni a driverekkel, kábelekkel.
    fix helyre, pl. csillagdába sem biztos, hogy laptopos verziot csinálnék, kitelepulosként meg pláne nem.
    persze, drágább, de a kényelmet meg kell fizetni, nem csak itt, mindenhol/ nem mindegy, hogy egy hokedlin vagy egy masszázsfotelben ulve nézel tv-t./

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák