Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    Sziasztok!

    Már napok óta nem tudok a fórumra belépni. Módosult valami bizonyára, mert nekem évek óta ugyanazok a beállításaim a számítógépen. A gyerek számítógépje minden gond nélkül azonnal beléptet, az enyém nem. De nekem kényelmetlen lesz gugolva fórumozni, úgyhogy Fiúk:

    Valószínűleg fentiek okán én elmaradok a későbbiekben.

    Jó volt Veletek fórumozni. Az öreg motorosoknak megköszönöm tisztelettel mindazt a sok önzetlen szakmai segítséget, amit kezdőként kaptam itt. Akkoriban többet ért számomra ez a fórum, mint bármilyen szakirodalom, mert célzottan az aktuális problémámra fókuszálva rohamléptekkel haladhattam addig a tudásig, míg már önállóan is határozottá lettem. Neveket nem sorolok, mert ha valakit kifelejtenék, pirulhatna az arcom miatta - hosszú idő volt ez.
    Winner_hun-nak búcsúzóul küldök egy őszinte elismerést, aki életre keltette ezt az akkoriban szokatlan dolgot, hogy legyen a prohardveren egy asztalos fórum. Gyakori, hogy a szokatlan megközelítések nem várt sikert hoznak. Nos, az asztalos klub talán ezen is túllőtt. Mára a google elsők közt hozza a fórum találatát az "asztalos" szóra keresve - bizonyára a nagy látogatottság okán. Hogy túllőtt, az alatt pedig azt értem, hogy spontán, néha kicsit rásegítve ugyan, de igazán színvonalas topic lett. Ez tapsot érdemel. :C És további sikereket!

    Néha, ha problémám lesz, biztosan legugolok majd ide kérdezni (már ha ki nem dob majd a rendszer annak okán, hogy hosszú ideje nem léptem be, vagy el nem felejtem a jelszót), de napi szinten már valószínűleg nem leszek jelen.

    Sziasztok!

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák