Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Attis1971 #26498 üzenetére

    No, holnap megmérem neked pontosan a Ghiblim gégecsövének a külső átmérőjét, az ott körül lehet. Azért mondom ezt, mert a 32-es cső után ez a következő gyakori átmérő. Csak el ne felejtsem.

    Igen, 1200 NTX EA van nekem. Nos, ez az 52 ropi nem igazán nagyon jó ár. Talán úgy egy éve vettem 40-ért. De azt is sokallom érte, ugyanis valami sehogyse stimmel ennél a Kress típusnál. Én ugyan sose használtam papír szűrőzsákot pluszban, de tudok olyanról, aki használt, és mégis kipurcadt neki a gép jó hamar. Maga a gép jó lenne, van ereje, viszonylag csendes, simán fut és a komfortja se rossz, csak hát a kitartása leront mindent.
    Van pl egy elavultnak számító kis metebóm. Abba sem tettem papírzsákot soha, de vagy 6 éve meg nem áll. Szóval ez az ajánlott papír kiegészítő használat dolog az én szememben kicsit olyan, hogy kampányoljuk meg, és akkor eladhatjuk a papírt többtízezer forintos kilónkénti áron. Meg lehet azt a porszívót alkotni úgy is, hogy a világon semmi szükség ne legyen ilyen hókuszpókuszra.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák