Új hozzászólás Aktív témák

  • Chappy

    tag

    válasz thyeby #26219 üzenetére

    Heló!

    Köszönöm szépen mindannyiótoknak a biztató szavakat. Nem lesz itt szakmaváltás, csak kb hobbiszinten csinlálnám, meg gyakorlnék, hogy mondjuk a majdani házamba összerakott bútorok már jól is nézzenek ki.

    A következő projekt egy ruhatartó a ruhásszekrénybe, kb 90 cm magas, 29 cm széles és 55 cm mély és kb 4-5 polc egyenlő eloszlásban kellene rá, eleje-hátulja pedig nincs. Van ez a rúdra akasztós vászon "cucc" (obiban vettem), amivel az a gond, hogy csak 25 cm mély, tehát egy csomó helyet elvesz, emellett nulla tartása van, fél éve , használom de elég volt. Mivel koleszban lakok jó lenne elférni. Tavaly volt egy ideális szobatársam, aki alig volt benn és lehetett a helyét használni tárolásra, de mostmár ez nem fog menni.

    Na most ezt a "polcos elemet" úgy összerakni, hogy a keret 18mm-es bútorlap a polcok pedig 10 mm-esek kb 5-6000 Ft anyagárban van (bakosfánál, nekem az van közel, messziről hozni nem tudok mert munkaidőben annyira nincs sok szabadidőm emellett bkv+bicikli a fő közlekedési eszköz). Most úgy néz ki, hogy lehet veszek egy ilyet [link], igaz nem túl mély de ez a méret már elég (a mostaninak egy rekesze 25*20*25-ös (szél-mag-mély), viszont ezt ugye nem lehet megnézni. Viszont az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne ezt mondjuk lécekből összerakni. Viszont ehhez jó áron kell olyan lécet találni, ami nem látszódik meg a ruhán. Sajnos anyagkezelni egyáltalán nem tudok, mert nincs semmim hozzá, sok eszközt meg nem tudok venni (ld. helyprobléma), tehát kb fúrni, fűrészelni tudok. Ezeket a léceket szereléskészen is árulják, valamint le is vágják ha kérem? És kb milyen a reális áruk (ezt mert azért kérdezem, mert pl ugyanazt a bútorlapot láttam mér 2700-ért és 5400-ért is)? Valamint milyen vastag léccel szokás egy ilyet összerakni? Kb ilyenre gondolok: [link], csak a saját méretben. És jó lenne, ha mondjuk a műanyag árából (3500) kijönne.

    Üdv.:
    Csepi

Új hozzászólás Aktív témák