Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz yooccoo #18252 üzenetére

    Köszönöm!

    Írtam már, hogy megrendeltem. Lehet, hogy már meg is jött, de nem volt időm értemenni. Viszont írtam azt is, hogy ha megrendelted, akkor nem hagyom rajtad. Köszönöm a segítséget! Postázzuk, vagy ráér akkor, amikor Pesten járok?
    Bosszankodtam, hogy az itteni metebó szervizes a javamat akarván átirányított egy csavarszaküzletbe, hogy ott töredékért megkapom ezeket a belső kulcsnyílású csavarokat. És már most harmadszor erősködött, pedig mondtam neki, hogy ne foglalkozzunk most az árával, rendelje meg, úgyis hívattam le a Noszlopy útról gyalukéseket, meg egyéb metibó drágaságot. És már akkor itt lehetett volna, így meg nem vártam a csavarokra, hanem belekínlódtam a kést a meglevőkkel sikeresen. Akkor értette meg másnap, amikor beszámoltam róla, hogy Te megértetted szavak nélkül is, hogy mit akarok. Tudod, ezeknek a csavaroknak laposabb a feje, és rövidebbek is szemre úgy 1mm-el, mint a szabványméret. A szabvány feje kiállna a késhengerből, a hossza pedig ütközne a kés résében, még mielőtt magára tudná húzni a késleszorítót. És nekem szempont a keménysége is. (Azt hiszem, most kicsit túlmagyaráztam ezt.) Úgyhogy nekem késcseréig most nem sürgős a dolog. Ám ha a pénzed áll benne, akkor küldöm azonnal, ismétlem. Mi legyen, rendelkezz!
    Fűrésszalagot is akarok majd venni, azért mindenképpen bemegyek majd, csak előtte kidumálnám Veled, hogy miként válogathatok, ha válogathatok egyáltalán, és hogy miket kérek majd - és akkor addigra megforrasztjátok a méretemet. Meg kérdeznék egyet-s mást is.
    Valószínűleg tavasszal viszek arra árut, előtte majd egyeztetek Veled, ha lehet.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák