Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok!

    Szülők szeretnének új médialejátszót vásárolni, mert a korábban beszerzett "WD TV Media Player" nem vált be (én kezdetektől, ők kb. mostantól nem tudják elviselni a lassúságát), valamint streaming támogatás sincs benne, amit használnának. Jelenleg egy "nem okos" 1080p-s Panasonic plazmatévét használnak, ez a közeljövőben cserélődni fog valamire, a plazma pedig másodlagos TV-vé válik pl. a hálószobába.

    Van egy régebbi Synology NAS a hálózatban, a streaming mellett erről is szeretnének filmeket lejátszani. Ebben az esetben csak NFS vagy SMB alapú lejátszás jöhet szóba, Plex-hez és társaihoz nagyon gyenge ez a NAS. (DS215j)

    Őket ismerve az új tévét maximum a 200-250k-s ársávból fogják kiválasztani, tehát nem akarok sok tízezerbe kerülő lejátszót javasolni, mert annyit nem fognak rá elkölteni. Kérdés, hogy ha ebben az ársávban vesznek tévét, akkor ahhoz kelleni fog-e egyáltalán külső lejátszó, vagy akár a beépített is tökéletesen kiszolgálja az igényeket? Ha nem fog kelleni, akkor elég egy olyan médialejátszó, ami 1080p-s tartalmakkal elboldogul, hiszen a pana úgysem tud többet. Ha kelleni fog, akkor már most olyat vennénk, amit használni tudnak majd az új tévéhez.

    Analóg hangrendszert szeretnének rákötni.

    Hálózati zenelejátszót is szeretnék nekik javasolni, de azt nem tudom, hogy "minden az egyben", vagy "külön doboz" megoldásban érdemes-e gondolkodni.

    A fentieket figyelembe véve milyen médialejátszót javasolnátok?

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák