Új hozzászólás Aktív témák

  • Gtaati

    őstag

    Helló!

    Érdeklődni szeretnék, hogy van aki már megkapta és használja a Q10 Pro-t? Szeretnék beállításokat egyeztetni, ha van kivel.

    Ha a felbontást beállítom 2160p-re bármilyen frissítéssel, és ezt követően bekapcsolom a HDMI auto adaptation akkor aktív lesz ez a beállítás, de a felbontást magától átrakja 1080p 50Hz-re mindig. Ekkor ha elindítok egy 4K tartalmat akkor is marad 1080p 50Hz-en, ez mitől lehet?

    A Hdmi auto adaptation-t azért akartam aktiválni, hátha ekkor 2160p mellett automatikusan tartalomtól függően változtatná a frissítést.

    Wrapper telepítve van és ha elindítom akkor a következő fogad: playercorefactory.xml already exit és ez alatt van az install és uninstall playercorefactory.xml ha az installra rányomok kiírja, hogy Istall ok. Ezt követően ha 2160p 60Hz beállítás mellett elindítok 4K és 1080p tartalmakat különböző frissítéssel akkor is marad a tv információs sáv szerint az adott bemeneten a 2160p 60hz.

    Ezek szerint nem működik az auto frame rate amit a wrapper-nek kellene megvalósítania?

    Egy hibát találtam, ha elindítunk egy videót illet megállítjuk(pause) és újra elindítom akkor egyet pattan a hang. Jelenleg a kép és a hang a hdmi-n megy át a tv-re és onnan optican az erősítőhöz. Kipróbálom majd, hogy opticán közvetlenül küldöm a hangot a Q10 pro-ról az erősítőre és hogy ekkor is fenn áll-e ez a jelenség.

Új hozzászólás Aktív témák