Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz Cry0 #1121 üzenetére

    10+ év Android, javarészt Samsung (legutoljára S21U) után jöttem iPhone-ra. Kicsit több időt igényel megszokni, mint két Android rendszer közötti váltást (pl Samsung vs Xiaomi), de nem rosszabb, és nem is feltétlenül jobb, leginkább más.

    Amit én valamennyire visszalépésnek érzek, az a böngészés, hiányzik az egykezes nagyítás, nem érzékel olyan pontosan böngészés közben, nehezebb egy egy linkre bökni.

    Billentyűzet kezelésével sem vagyok még teljesen kibékülve, Android gboardot nagyon megszoktam. Sokszor jól jönne a jobb oldalról húzás (vissza funkció), illetve csak fentről lehet lehúzni az értesítéseket és beállításokat, samsungon ugye akár a kijelző alsó részéről is lehetett indítani ezt a mozdulatot (ami iPhone-on a search funkciót hozza elő).

    Hívás körül is van néhány funkció, amit megszoktam, pl jobbra-balra húzás egy névjegyen, de ennek hiányát meg lehet szokni.

    Ha nyitott vagy az újításra, akkor a legtöbb dolog tényleg csak megszokás kérdése. Én nagyon agyaltam, hogy S23U legyen vagy 15PM, de győzött a kíváncsiság és eddig nem bántam meg, nem találtam olyan hibát, ami miatt földhöz kellene vágni :)

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Új hozzászólás Aktív témák