Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Totheground #8989 üzenetére

    ef SPOILER SPOILER SPOILER

    Miért Yuu? Gyászolt, teljesen magába volt fordulva. És akkor jön Yuuko egy ilyen érzéketlen kérdéssel, ahelyett, hogy hagyna neki egy kis időt és próbálná megérteni.
    Ha lenne kishúgod, akit nagyon szeretnél, és meghalna, aztán valaki megkérdezné, hogy nem akarod-e, hogy a húgod legyen, nem hajtanád el a francba? Mert én biztosan.
    Ha meg nem húg akar lenni (márpedig nem az akart lenni), akkor mondja el, amit érez - de azt se a depresszió közepébe. És ne hibáztasson mást a saját inkompetenciájáért.
    Szvsz ez az egész Yuuko hibája, ő pedig másra tereli a felelősséget. Később is változtathatott volna az életén, de inkább elhagyta magát.
    Amúgy leginkább a "nii-san" - Yuuko - Yuu vonalon téptem a hajamat; egyrészt ez a nevetséges "bosszú", másrészt pedig miután kibékülnek, továbbra is hagyják (főleg Yuu - de (I)Yuuko(/I) is -; ahelyett, hogy örülne annak, hogy végre ketten vannak és leszarná a többi embert), hogy az a szadista féreg beleavatkozzon az életükbe...

    Úgy látszik asztrális-mazochisták gyülekezőhelyébe botlottunk.

    SPOILER VÉGE SPOILER VÉGE SPOILER VÉGE

    A Clannad ~After Story~ -t láttad? Nálam az a drámák csúcsa. Meg ugye az egyéb Kyoto Animation alkotások sem hímestojások. Mondjuk az Ontama!, meg a Kodomo no Jikan 6. epizódja sem...:U

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák