Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Nem szeretek olyan anime-t nézni, amiről már előre tudom, hogy nem lett befejezve, mert nem dolgozták fel az összes mangát, viszont Nodame Cantabile-t megnéztem, mert a 9 év után a mangát is lezárta a készítő és az anime-t is lezárta a JC Staff.

    Első évad nagyon király volt, rég röhögtem ennyit JC Staffos anime-on, a 2. évadban kicsit már csökkentek a poénok száma, a 3. évadban meg még kevesebb poén került bele, de még így is élvezhető maradt. Összességében, a Nodame Cantabile egy remek anime, rengeteg poénnal, azonban van 1 óriási hiba, amiért 10/10 pont helyett, csak 7/10-et adnék rá, mégpedig: a befejezés. Úgy fejezték be a sorozatot, mintha csak egy évadot zárnának le és nem az egész sorozatot és nem is válaszoltak a 2 legfontosabb kérdésre a történetből. Nem akartam elhinni, hogy ilyen idióta módon ér véget ez a nagy sikerű történet és azt hittem megint csak egy újabb példa, hogy az anime "idióta" befejezést kap a mangával szemben (tökéletes példa erre Karin), ezért beleolvastam a mangába és 1:1-ben a mangához hűen zárták le...

    Ninomiya Tomoko én szememben sok presztízst vesztett, amiért 8 év alatt összeszedett több mint 1 millió rajongót a mangával, erre meg mondhatni cliffhangerrel zárja le a munkáját...ettől eltekintve a Nodame Cantabile egy remek romantikus vígjáték.

    #8065: Azunyan <3

Új hozzászólás Aktív témák