Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    Tengen Toppa Gurren Lagann

    AniDB

    27 rész.

    !!!SPOILERT TARTALMAZHAT!!!

    Több hónapnyi huzavona után végre sikerült megnéznem ezt a sorozatot is. Alapjaiban nem túl sokat tudtam a cuccról, legfőképp csak annyit hogy vígjáték és hogy mecha sorozat, ami plusz pont volt, lévén köztudott imádom a modern mecha sorozatokat. (gundam, macross széria rulz)
    Amikor elkezdtem nézni az animét, legelőször azt vettem észre, hogy eléggé érdekes a "rajzstílusa" és kellett jó pár rész míg megszoktam ezt a kinézetet.

    Miről is szól a sorozat? Alapjaiban: vannak az emberek akik föld alatt élnek, amikor is "két főhősünk"-nek úgy alakul a sorsa, hogy a felszínre kerülnek, ahol nem minden móka és kacagás. Mármint hőseinknek. Én mint néző a kezdeti részeken nagyon jól szórakoztam, szinte nem volt olyan epizód, hogy nem röhögtem volna fel hangosan egy-egy helyzeten. Ehhez persze hozzátesz sokat a lények és robotok kissé groteszk ábrázolása, de mint mondtam nekem ez az elején kicsit furcsa volt, de aztán végül túltettem magam az egészen és élveztem a sorozatot. (bár volt egy két dolog aminél csak néztem, hogy egyáltalán meglépték az alkotók. Pl: Kamina.) :Y

    Maga az egész anime szerintem eléggé epikus skálájú. Apró dologgal indít, de a végére olyan "hatalmas" dolgok következnek be, hogy az ember tényleg csak kapkod jobbra-balra. A vége felé nálam például folyamatosan az jött elő, hogy "naneeztnemhiszemer" meg "amindenit". Plusz mint mecha rajongó, nálam új értelmet nyert az "óriásrobot" kifejezés az utolsó részek után. :Y

    Szóval összeségében rohadt jó szórakozás volt ez a 27 rész, amihez hozzájárult az egyedi látvány, a király zenék, a "lol"-faktor, meg fanservice is. Egyértelműen tökéletes szórakozás volt a részemről.

    Egy szónak is száz a vége, én ajánlom bárkinek megnézésre, főleg hogy van belőle BD kiadás is. A robotos téma ne riasszon el senkit, csak nézzétek meg és élvezzétek.

    Értékelés: 10/10

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák