Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    válasz Archanon #10298 üzenetére

    Arra bele sem merek gondolni, hogy akkor milyen pofát vágna a vámos, ha valaki megrendelné Amazonról mind a 2 évadot és meglátná az Amazonos dobozra ragasztott matricán, hogy érték: "260.000Ft+6.000Ft szállítási költség, content: Digital Video Disk"...még talán beküldenék bevizsgálásra is, mert azt hinnék, hogy sunyizik valamit a címzett :D

    hoffman: Ichigo és Chad hangja szerintem is ultra tré, de még Ishin hangja se jön be annyira. Karin és Yuzu elmegy, Orihime és Rukia sem rossz. Ichigo hangja túl nyájas és fiatalos, Chad hangja meg nem elég mély, nem tükrözi a hangja, hogy egy benga nagy állatról van szó, nem úgy mint a japán hang. Látszik, hogy köze nem volt annak, aki válogatta a szinészeket, mintha csak az lett volna a cél, hogy legyen valaki, nem számít ki és nem pedig, hogy legyen valaki, de a legjobb.

    Jah meg tipikus magyar szinkronszinész hiba itt is megvan, azaz, hogy nem élik bele magukat a szerepbe. Mintha nem mernének egy jó nagy epicet üvölteni/kiáltani a stúdióban amikor arra van szükség meg nem igazán azonosulnak a karakterrel, akit játszanak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák