Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz fery02 #34787 üzenetére

    Szia!
    Én is tolom, sajnos annyi a max kutanként. Az én taktikám eddig az (a 6.pálya és az első 6 autó van meg) hogy kifarmolom a következő pályát, azon megszerzem az összes kupát az összes autóval, akkor kb. meg is van a következő autóra való, és azzal kezdem az első pályát . 1-2 tuninggal az már megy, jön a kövi pálya, közben persze jön pénz, abból húzom tovább.
    Ha farmolni kell még kiegészítésnek akkor én a körversenyekre szavazok, ott pár kör alatt annyit tudsz összeszedni a leggyorsabb autóddal, mintha mennél egy jókora szakaszt a distance módban. Oda olyan kocsi jó, ami gyors, de gyenge a fék, a kisebb kanyaroknál csak motorfékezek, mert a gép sokkal hatékonyabban veszi a kanyarokat, csak úgy tudsz előnyt szerezni ha te jóval kevesebbet fékezel. a kisbusz (4.autó?) pl. full alkalmatlan a versenyekre, mert egy pillanatra megnyomott féknél is szinte nullára lassul, ami itt hátrány.

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák