Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsidzsas

    aktív tag

    Kipróbáltam pár játékot, leírnám a saját véleményemet röviden:
    Heroes : A Grail Quest nem kerül sokba, ha van egy pár óra felesleges időd, erős idegrendszered, akkor játszhatsz vele. Olyan mint a H.O.M., de mégsem. Ha nem jól választasz ellenfelet, vagy egy hiba miatt túl sok egységet vesztesz, gyakorlatilag kezdhetted előröl, és baromi nagy a térkép, hidd el 2-3x megteszed, de utána már nem lesz kedved.
    2/5
    Heroes of Steel RPG Elite, nem rossz kis RPG, kicsit minimalista lett, de van történet. A harc egy idő után unalmassá válik, de nem a helyzetek miatt, mert az gyakran végsőkig kiélezett, hanem mert mindig ugyan azt csinálod. Kicsit kevés a tárgy és fura a quest rendszer. Ennek ellenére játszható játék lesz, ha leárazzák, mert 888 Ft-ot szerintem nem ér.
    4/5
    WH40k: Storm of Vengeance, ki szereti a Plants vs. Zombies játékokat? Mert ez olyan csak bóvli kivitelben, mit kellett ezen közzel két évet fejleszteni? A grafika szerintem ramaty és ez mellett lassú is Tegra 3-on! A talentfa ez gyakorlatilag egy rakás trágya, és még ezt adják pénzért? Rohadtul nem éri meg.
    1/5
    Romans In My Carpet! egy nagy ígéret. Igazi stratégia, lenne. Multiban oké, de ha hadjáratot akarod végigvinni, rá fogsz jönni, hogy csak úgy megy, ha veszel a játékban pár előnyt. Nem azért mert béna vagy(ok), hanem mert az ellenfél úgy csal mint a hamiskártyás, és túl vannak az egységei erősítve, így oldották meg a mesterséges intelligencia hiányait. Ez mellett kevés a campion pálya.
    2/5
    Dungeon Crawlers igazi RPG, nem is kell mondani többet róla, nagyon jó. Régen nem találtam már olyan játékot ami nem akart többet mint amit elvárunk tőle.
    5/5

    [ Szerkesztve ]

    https://rollerezz.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák