Hirdetés
- EAFC 25
- Red Dead Redemption PC teszt
- PlayStation 5
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz aizen92 #47066 üzenetére
Én még nem frissítettem, és megnyitottam a progit, és egyből feldobja, hogy "az új menetrend megjelenítéséhez szükséges frissíteni az alkalmazást".. vagyis nem érsz semmit a régit apk-val.
Itt a kimentett apk.[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Richee11 #52880 üzenetére
Browsercalls + MobileVOIP
0.003$, vagyis ~0.75Ft/perc. Lassított 3G nettel is működik. Gyere át a Voip topic-ba, és olvasd el az első hozzászólást.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz tonyrulez #52893 üzenetére
Nincs mit.
Én február vége felé töltöttem, még csak 90 centet telefonáltam el. Igaz, akkor még 0.001$ volt a percdíj.Amit nem árt tudni róla: stabil net kell hozzá, minimum a 3G, lassított mobilnettel is megy, előfordulhatnak kisebb leállások, szakadozások, és bármikor emelhetnek a percdíjon.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz tonyrulez #52934 üzenetére
A 2G és 3G között hatalmas különbség van. Lehet, hogy a lassított 3G net a 2G sebességére lassul, de a pingje marad a 3G szintjén, ami a voip hívásnál elég fontos paraméter a hangcsúszás/hangkésés szempontjából.
A többit már a többiek leírták. A kapcsolási díj egyébként 0.039$.Ha valakit bővebben érdekel a téma, az látogasson át a Voip, illetve a Mélyvizes voip topic-ba, hogy ne offoljuk szét ezt a topic-ot.
[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Zispsignerrel szignózni kell (pl testkeyt kiválasztva) az előző verziót, és nem fog rinyálni a play a frissítés miatt.
Adjak szignózott mxplayer apk-t?Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz dzsidzsas #66319 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Összes. Keresd meg a Google Play szolgáltatásokat és a Google Play szolgáltatások keretrendszert. Mind a kettőnél nyomj az adatok törlésére. Majd távolítsd el a google felhasználódat a telefonról. Újraindítás, majd add hozzá újra a google felhasználódat.
Utána nyisd meg a cerberust, lépj be, nyomj a Check GCM connectivityre. Utána elvileg működnie kell.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz #79335424 #73131 üzenetére
A HD hívásos probléma az inkább a Telenor igen jó ( ) hálózata miatt lehet.
Viszont mintha azt olvastam volna hogy a VoLTE egyelőre csak N6-on fog működni. Meg hát az egyszerű júzernek nem mond semmit a VoLTE kifejezés, így érthetőbb ha egy kalap alá veszik a normál HD hanghívással, szvsz.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz 7Sony7 #74182 üzenetére
Elvileg ilyenkor a Google szervereivel nem tud (rendesen) kommunikálni a telefon.
Amit esetleg megpróbálhatsz, az a Google Play Szolgáltatások és a Google Play Szolgáltatások keretrendszer adatainak törlése, újraindítás, majd a Google fiók újbóli hozzáadása.
Egyébként nekem is volt ilyen, aztán magától megoldódott. Ha a használatban nem okoz problémát, működik minden és a szinkronizáció is megy, akkor akár így is maradhat...[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz Quasi_modo #76171 üzenetére
Nekem kiteszi. CPU-Z értékeivel összevetve.
CM12.1, ZTE V5.
Direkt kipróbáltam előtte, ha nem működött volna, akkor nem ajánlom.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Úgy látom nem volt még:
Lightning Launcher - 125Ft.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
A Nova Prime megint 125Ft.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Solid Explorer IAP unlock most akciósan 249Ft.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz Csocsesz75 #103139 üzenetére
TouchPal Emoji Keyboard
Ezt a verziót szedd le. Garantáltan reklámmentes.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Solid Explorer unlock 1$ (IAP).
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
Poweramp unlocker 1$/369Ft.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz enginev3.0 #108596 üzenetére
A YouTube-nak van egy Red nevű szolgáltatása, amivel lehet háttérben zenét hallgatni, vagy letölteni és offline meghallgatni (mint pl a Spotify premiumnál). Viszont itt jön a de része a dolognak: nálunk még nem elérhető...
Persze van más alternatíva, több is, de szvsz elég ingoványos ez a terület. Végül is ez mégis csak egy fizetős szolgáltatás ingyenes használata, még ha nálunk nem is érhető el.
Az egyik megoldás a Newpipe, abban van lehetőség háttérben lejátszásra, ez egyébként az összefoglalóban is benne van.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz enginev3.0 #109099 üzenetére
Feltelepíted ezt az OGYoutube mellé, és be tudsz jelentkezni.
Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz HKorn #119341 üzenetére
Milyen telefon, milyen router? Laptopon kábellel méred a 96-ot?
A telefonod wifi menüjében mit ír linksebességre? Gondolom 72Mbps-et. Annál a 48Mbps valós sebesség a plafon. Első sorban azt kell megtudnod, hogy a telefonod tud-e 150Mbps-es linksebességet, majd azt, hogy a routered 40MHz-re van-e állítva. Ha az első kérdésre igen a válasz, akkor a routert kell átállítanod. De ez nem a speedtest app hibája, mert vagy a routered, vagy a telefonod miatt nem éred el a neted max sebességét, szóval nem is ebbe a topikba való a téma.Mmm'kay?
-
KurtCobain
őstag
válasz arnyekxxx #120948 üzenetére
AccuBattery
Elég hasznos app, meg tudja saccolni az akkumulátor kapacitását is. Ingyenes, de bizonyos funkciói csak IAP után használhatók. De azt hiszem, hogy a töltési értesítést az ingyenes is tudja.Mmm'kay?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest