Új hozzászólás Aktív témák

  • joci86

    senior tag

    válasz aprokaroka87 #82739 üzenetére

    Csak azért fura a kérdés, mert az LG-nél elég idiótán oldották meg a dolgot. :D
    Mindegy, hogy a hangerő gombbal, vagy az értesítési sávról lehúzva történjen meg a beállítás, az lenne a lényeg, hogy elég legyen csak a csengőhang hangerejét állítani, és ehhez igazodjon az értesítési hang hangereje is.
    A problémám röviden: az irodában szeretném, ha halkan jelezne (hívás, SMS, email, Viber, stb.) bizonyos eseményeket, irodán kívül pedig max hangerőn értesítsen mindenről. Mindezt anélkül szeretném elérni, hogy külön kellene állítgatnom mindent.
    De Koreában kitalálták, hogy pl. a hangerő gombbal állítva kizárólag a csengőhang erősségét változtatja, az értesítésé marad. Mivel irodán kívül maxon használom, eléggé meg tud ijeszteni egy váratlan SMS munka közben (egészen biztos, hogy néha elfelejtem beállítani, vagy éppen visszaállítani). Külön állítgatni meg macerás.
    Igazából csak annyit szeretnék, hogy a csengőhang hangerejéhez igazodjon az értesítéseké, a kettő legyen ugyanolyan erősségű. (A legegyszerűbb az lett volna, ha az LG betesz egy választható opciót, amit kiválasztva együtt mozog a két csúszka, ha már mindenáron külön akarják megjeleníteni.)

    @Somatom
    Köszönöm, ránézek :)

Új hozzászólás Aktív témák