Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz DeathAdder #70596 üzenetére

    Én még 4.4 -en vagyok, nem ismerem Lollipopó lehetőségeit (vagy korlátozásait?). Úgyhogy amit írok, az inkább ötletelés (persze KK -en működnek).
    1. Button Savior. Virtuális, floating (lebegő) gombok. Bármikor előhívható, nem kell a navigációs sávon tartani.
    2. Megnézed, hogy nincs -e az alkalmazásnak nyilvános aktivity -je a menü gombra. Ha van, akkor normális Launcherben ehhez tudsz rendelni parancsikont és azt el tudod helyezni a navi sávon.
    3. Elixír2 és az Elixír2 Widgets. Létrehozol egy parancsikon widgetet, shellparancs futtatása művelettel. A parancsot rootként kell futtatni, a szövege pedig:
    input keyevent 1
    (a gombkódok)
    Ezt szintén rakhatod a navi sávra. De Elixírben lehetőség van az értesítési sávra is parancsikont helyezni. Csak ekkor egy profilt kell csinálni, ami előbb bezárja az értesítési sávot és csak aztán futtatja a parancsot. Aztán ennek a profilnak kell parancsikont készíteni.
    4. Ez már kicsit összetettebb. Van egy Floating Widgets nevű alkalmazás. Bármilyen widgetet el tudsz helyezni lebegőként. Lényegében készítesz egy képernyőelrendezési profilt, amiben elhelyezed a widgetet. A programban az az okosság, hogy Tasker plugin. Az E-Robot is kezeli. A Robotban beállítod, hogy amikor a navi alkalmazás fókuszba kerül, akkor aktiválja a profilt. Így mindíg lesz egy menü gombod ott, ahol akarod és nem zavar bele az alatta levő képbe. De ez csak akkor látszik, ha az adott alkalmazás van a kijelzőn.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák