Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz szacsee #6121 üzenetére

    Igen, lehet, nekem is egy gmailes reg ala van beteve a HOS ill. a N7-es is. Ha desktopon belepsz a Play store-ba es egy alkalmazast onnet akarsz telepiteni, akkor az Install utan ki kell valasztanod, melyik eszkozodre szeretned telepiteni. Ha valamelyik eszkozzel nem kompatibilis az app, akkor a listaban ugyan latszik, de inaktiv a telepitesi lehetoseg.

    Megvasarolt cuccok: Nekem sem 100%-ig tiszta, lehet egyes appok EULA-jaban eltero lehet ,de nekem pl. mukodik a telefonra mar megvasarolt programok N7-en valo hasznalata. CoPilot Live Premium, RealCalc, PowerToggle, Asphalt , Uno,stb..mind okes. Play-en vagy TAB-on ezek ugy jelennek meg,hogy Purchased, ekkor csak a telepitest kell valasztanom.

    CoPilote-ot konkretan meg anno Legend-re vettem meg, majd mikor Sensation lett, siman telpitettem, detto kesobb, mikor HOS lett, meg most 2 hete, hogy megvan az N7.

    Udv
    Balinov

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák