Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    Beszédfelismerés:
    írtam már, hogy milyen jelesnek találom, hogy meddig jutott el az android a beszédfelismerésben, szerintem ebben túltesz az Apple képességén.

    Megoldást keresek mégis, mert az Android sajnos a kényszeredett frissítéseivel, tolakodó google kapcsolódásaival, kényszeredett internethasználatával, nyilvánvaló hangmegfigyelő és totális személymegfigyelő mániájával teljesen elveti a teljes bediktált, már felismert vagy még le nem írt szöveget. Abszolút cserben hagy, hiszen a célja elsősorban nem az, hogy neked segítsen, hanem hogy adj okét mostani felismerőképességeire, azaz ingyen fejleszd. (most hagyjuk is, hogy miért fontosabb neki raktározni a hangodat, megfigyelni téged, hogy ez már valójában maga a mátrix)

    Magyarul diktálsz, íratsz, ő pedig egy idő után "frissít" és simán TÖRLI A TELJES SZÖVEGET. Fél oldalig nem jutsz el, elfelejti az együtt összehozott mondatokat.
    Továbbítja berlinbe vagy akaszkába vagy a cia-nak, neked bocsi pont nem tartja meg.

    Olyan diktálóprogramot keresnék, ami rögzíti az elhangzottakat, és utólag képes végigfuttatni rajta a beszédfelismerőt, hogy az elmondottak már ne vesszenek el, a hosszabb művelet, a felismerés és leírás külön történjen (amikor a Nagy Testvér is pont ráér).

    A Nokia X állítólag gagyi - lehet, de felcsillant a reménysugár: a Google nem eresztheti ránk akadálytalanul a csápjait, melyek egyre szörnyűbbek.

    A Nokia X ezért ötletszinten máris a legjobb.

    Az Android mátrix-siker. A Google Android szerintem erkölcsi bukás. Momentán az esély a Nokia.

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák