Új hozzászólás Aktív témák

  • LyonnaisFan1

    őstag

    válasz dokee78 #26585 üzenetére

    "Ez szép téma?"

    Nekem tetszik a téma, főleg, hogy az alkalmazások egyedi ikont kapnak.
    Bár nálam egyes alkalmazások nem kapnak egyedi ikont. Főleg inkább a nem Play Store-ból telepített appok. Például a Bwin android alkalmazás, amivel okostelefonról is lehet fogadni. :D
    Ha jól tudom akkor az a Playen nem elérhető.

    -

    "Tipon is gyorsabb az Apex,mint a gyári?"

    Nálam az APEX-el jobban fut a kicsike. Sajnos nincs egy brutális hardvere a telefonnak (Többmagos processzorok, gigás ramok), így képes kissé megröccenni a dolog. De a gyári is ugyanúgy. :)

    -

    "Vagy csak az oldalra görgetés miatt cserélted le?"

    Az első használatok során még nem is tudtam, hogy tud olyat. Kicsit idegen volt a beállítások között szaladgálni, de aztán szépen lassan megtaláltam a fincsi kis funkcióit.

    Végülis amiért lecseréltem a gyárit és ezt használom:
    Remekül testre lehet szabni, a free verzió is elég sok funkcióval van ellátva, a kezdőképernyők számait tudom módosítani a gyárival ellentétben. (3 kezdőképernyőt használok, így a többit bármikor tudom törölni), a tálcára is több ikont ki tudok tenni. :)) , programtárban függőleges folytonos lapozás

    As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

Új hozzászólás Aktív témák