Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz LyonnaisFan1 #20549 üzenetére

    Az amúgy ajánlott Notification Toggle lehetne jó megoldás, mert nem csak funkcióváltásokat és programikonokat támogat, hanem speciális shortcut-okat is, de egyrészt ez utóbbi a program fizetős része, másrészt pedig a Clean Master - ahogy most nézem - (még) nem támogatott.

    Azt is érdemes lenne megnézni egy task managerben (például ebben), hogy az ún. kill funkció miket lő ki valójában. Sejtésem szerint csak azokat a bizonyos appokat, amiket a programváltó képernyőről kihúzva egyébként is ki lehet (ott is sok bent marad a memóriában, hiába tűnnek el). Tehát az ilyen kill funkciók kicsit olyan placebo jellegűek... A biztos kilövés az, ha a nemkívánatos alkalmazás infójába tallózol, és az erre való gombra böksz.

    TRob1: Nyilván most ezt tárgyalva nem spóroltam a hozzászólásokon, de ettől függetlenül nem véletlen van neki külön téma. A felhasználók és érdeklődők számával egyre inkább tagolásra szorul a téma, ahogy a Windowsos alkalmazások sem egy kalap alá vehetők (lásd: vírusvédelem, programozás, általános stb-stb.). A hsz-duplázás nem feature, egy összetett topikgyűjteményben jobb ezt elkerülni. De mindegy is, mit vitázunk ezen, a nemsoká kipakolandó plusz infó mellett talán nem lesz annyira kérdéses, hogy hova is írjon az ember. De annál cikibb, ha valaki összetéveszti a két topikot. :]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák