Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz efi99 #168141 üzenetére

    Miért nem érted meg? Nincs olyan hogy "valós 100%" az amit látsz a kijelzőn az csak "információ"! Soha egyik gyártó sem annyira idióta, hogy a töltésvezérlőt úgy állítsa be(programozza ha jobban tetszik), hogy az az akkumulátor valós feszültség határán táncolva kapcsolja le a töltést! Ez veszélyes! Ilyen baromságot egyik gyártó sem kockáztat meg azóta mióta voltak a kigyulladt samuk! Ott is azonnal jött a frissítés és visszavették a valós feszültséget az akkumulátor töltésnél DE!!! a kijelzőn megmaradt a feltöltött telefonnál a "100%".
    Nyugodj meg a telefont nem lehet a töltővel túltölteni! Nem is kíméled a 20-80% közötti használattal csak többször töltöd!
    Ja még egy apró információ: éjjel töltőn a telefonom->reggel hideg a töltő és a telefon is! Természetesen a gyári gyors töltővel! Bekapcsolás előtt lehúztam és úgy indult! 10 órakor 99%-on volt a töltöttség úgy, hogy pár email, whatsapp üzenet játszott. Tehát nem szívja meg az indítás úgy, hogy az bármilyen értéket mutatna a töltöttségen!
    Nyilván ez nem igaz minden telefonra.

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák