Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz Somatom #163140 üzenetére

    Addig a ameddig a gyártók nem hajlandók a töredezettséget megszüntetni, azaz nem frissítik az Android verziót addig erre nem lesz egységes megoldás. Ott a sok gyártói felület, egyedi alkalmazás amibe beletörne a bicskája bármilyen backup módszernek. IOS-szel kár példálózni, egy kő egyszerű rendszer, egységes, egy gyártó tartja karban könnyen meg lehet oldani. Android alatt különböző API szintek vannak, attól függően, hogy milyen verzió fut. Két eltérő verziójú azonos alkalmazás visszaállítása is már problémás lenne.

    Egyébként ahogy írták előttem ott van a lehetőség, hogy az Android vissza tudja állítani az alkalmazást a gyártók nem mind élnek vele. Innentől fogva a felhasználóra van bízva mit használ.

    Engem személy szerint nem érdekel, mert nem csinálok hetente gyári visszaállítást, nem ROM-olok. Évi egyszer vagy kétszer nem vág földhöz ha újra be kell lakni a rendszert. Legalább az ember nem telepít fel annyi lomot utána, aminek felét nem használja utána. Legtöbb normális alklamazásban meg van manuális backup, azt használom. Többi nem izgat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák