Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz Winnie The P #159365 üzenetére

    Az az akciós újság egy un. webview ablakban nyílik meg ami Android 10 felett már nem a Chrome-al jelenül meg hanem az un. Trichrome library-vel amit WebView-nak hív. A Trichrome library gyak. félig-meddig Chrome vagyis a Chrome kódja az alapja és így spórolnak a hellyel..

    A menüben jobb fent a "megjelenítés Chrome-ban" nekem is a Firefox-ot indítja ha a Firefox-ot állítom be alapértelmezettnek - talán nálad vagy egy spec. URL vagy egy megjelenítési mód mégis a Chrome-hoz maradt rendelve (ami specifikusabb, mint a sima https:// protokoll megjelölés - így oda lesz irányítva).

    Én megpróbálnám az alkalmazások listájában (Settings -> Alkalmazások -> Alkalmazáskezelés) megkeresni a Chrome-ot és a Firefox-ot is, mindkettőnek a beállításainál legalul van egy olyan hogy alapértelmezések törlése - én törölném mindkettőnek az összes alapértelmezés szerinti beállítását (ne akarjon megnyitni magától semmit.. nem adattörlés, nem hókuszpókusz más egyéb, csak az alapértemezések törlése, utolsó menüpont) majd elindítanám a Firefox-ot, az meg fogja kérdezni akarod-e alapértelmezettnek jelölni (gondolom akarod) és utána indítsd el a Lidl Plus-t és nézd meg miben nyílik meg ha a jobb felső sarokban a "megjelenítés Chrome-ban" opciót választod (az alkalmazáson belül a WebView nyitja meg egyébként ami -ahogy írtam- a Trichrome library).

Új hozzászólás Aktív témák