Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Sziasztok! Nem tudom, hogy ez Android kérdés vagy Messenger kérdés, de adott egy OnePlus 7T telefon Android 10-zel és egy Messenger v. 256.2.0.23.117.
    Korábban, ha egy random applikáción keresztül a beépített "share" funkcióval akármit (linket, képet, stb) meg akartam osztani, akkor a share gomb megnyomása után feljöttek azoknak a lehetőségeknek az ikonjai, ahová meg lehet osztani. Közte volt a Messenger is, majd ha erre kattintottam, akkor feljött a Messenger fő ablaka a beszélgetések listájával, és mindegyik mellett ott volt jobb oldal egy "send" gomb. A megfelelő send gomb megnyomása után az adott beszélgetésbe osztotta meg a megosztanivalót.
    Pár napja észrevettem, hogy ha a Messenger-be szeretnék megosztani valamit, akkor már nincsenek ott a send gombok, kizárólag a beszélgetések listája, és ha bármelyikre rákattintok, akkor csak simán belép a beszélgetésbe, mintha normál módon a Messenger-t használnám. Sehogy nem tudok rájönni, hogy hogyan lehet megosztani valamit Messenger beszélgetésbe, semelyik applikációból. (Megjegyzés: a share funckió összes többi lehetősége, Whatsapp, Gmail, stb, az továbbra is jól működik).
    Bárki tapasztalt hasonlót, ötlet a megoldásra?

Új hozzászólás Aktív témák