Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    Sziasztok, vettem egy galaxy activ tab-ot az ebayről, de van vele egy kis gondom.

    Az egyik, hogy egy google nevű vírus beette magát a home gombba, és hosszan nyomva tartva az jön elő. Mivel autós navigációnak szánom, adná magát az igény, hogy a screen off/on funkciót hajlítsam rá. Van erre app? Vagy csak a root segít..:?

    A gyári op rendszere a Kit Kat 4.4.4., de otánaolvastam, és van ahol a Lollipop 5.1.1-el adták ikis. Az enyéms sajna az újabb. Van arra mód, hogy visszategyem a régi androidod?

    Esetleg ezzel függhet össze, hogy a GPS-t nem, vagyis szinte alig látja? 3-4 műhold van rajta, de se 3D fix nem áll be, se a google mapson nem találja magát, ez semmire nem elég. Már egy fél újra kuksol az ablakban, de semmi. Ez lehet a nem megfelelő Android verzió hibája? (egyszer vette egy note 8.0-t, amire a 4-es helyett valaki egy 6.0 androidot hegesztett. ettől sajnos nem ment se a wacom se a gps.

    Segítene valaki megrootolni? Sajna egyszer egy telót a neten talált szoftverekkel rootoltam, onnantól kezdve magától bekapcsolta a wifit és teleszemetelte magát kínai betűs appokkal. Kéne valami biztos forrás+egy rövid tutorial.

    köszi!

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák