Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz T_Stark #52138 üzenetére

    Valószínű szabin van mindenki (én sem kaptam választ napok óta)😉
    A két utolsóról van némi fogalmam.

    A modecom 10.1 ben ekkora felbontással rém gyenge.2 magos AW proci és Mali400MP2...hát elég karcsú.Ha jól értelmezem nem ips,hanem tn panel ami ekkora méretben vicces.
    Prestigio már kicsit kiegyensúlyozottabb a RK3066-ossal és a Mali400MP4-el.A 1024x768 is jobb 8 colon pixel ügyileg,de ez sem ips panel.Míg a fenti alkalmatlan egy Real Racing 3 szintű játékra ez a Prestigio alulról kostolgatja ha eléggé vissza butítod a graft,de nem az igazi.Egyszerűbb játékokra,netezésre megfelel de régi gép csodát nem kell várni tőle.
    Én Wayteq 79qci-t használtam 10 hónapig ami ips és erősebb vas,mint a két fenti versenyző,de tele volt apró bosszantó hibákkal,érdekes belassulások,megakadások,gyenge aksi és wifi...persze ettől még használható,de kell hozzá türelem.Ennek fényében nem túl acélos a fenti két masina.Én a Prestigiot választanám ha nagyon olcsó,de szigorúan 20 ropi alatti árral.(22 ért már 79qci-t kapsz).
    Ui:MyAudio->79qci és most LG G-Pad 8.0-ra,vagy 8.3 ra gyúrok.Véleményem szerint ha kihagyom a Kína olcsó motyókat és élből egy komoly tábor veszek most nyugodtabb/gazdagabb ember lennék,viszont ez bizony egy szusszra sokba kerül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák