Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Levwi #8615 üzenetére

    Lehet egy tesztben alapvető a ref-ref órajel összehasonlítás... viszont egy kártya összképéhez igen is hozzátartozik mennyi kraft van még benne, amivel mondjuk +20% teljesítményt is el lehet érni. Azért az nem mindegy...Ezt pedig a hűtés jellemzi a legjobban. Egy custom hűtő custom órajeleket kap, amik stabilan mennek. Egyértelmű, hogy a ref a legrosszabb verzió. Viszont a Fury X-nél fizikailag lehetetlen ref-nél jobb hűtést rátenni, mert ennél jobban nem tudod lehűteni és értelme sincs. A tuningból meg sajnos látszik, hogy iszonyat ki van határra húzva a chip, hogy ennyit menjen.

    Szóval ha nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni, akkor a Fury-X úgy ref, hogy az a csúcs custom is egyben, a legmagasabb gyári "OC"-vel... vásárlás szempontjából 980 Ti-ben viszont még nagy tartalékok vannak, custommal javítható is a teljesítmény.

    de ez az egész igazából értelmetlen ha DX12-t nézzük majd, mert ott az órajelnek és szerintem a tuningnak is kevesebb jelentősége lesz - mivel párhuzamosan úgy is throttlingolni fognak a GPU-k.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák